NIEUWS

23 januari…nieuwe menukaart!

Woensdag 23 januari is het weer zover dan presenteren wij onze nieuwe menukaart. Komt u proeven? Deze dag serveren we een proeverij van het huis vooraf.

Happy Valentine 14 februari

Zo Lovebirds… het is weer zover!! Zin om je liefde te verklaren of nog eens stevig te bevestigen? Dan kan het deze avond met een heerlijk 3 gangen keuze menu. Kosten €39,50 p.p. inclusief bubbel. Voor de dames hebben we een rijkgevulde goodiebag! Reserveren gewenst.

Zondag 24 februari ‘Soulfood Sunday‘

enieten van smaakvolle kleine gerechten, muziek van singer songwriter Thom van der Kooij & heerlijke wijnen. Yessss het is Soulfood Sunday. Kom jij ook!!! Aanvang 16.00 uur (vaste tijd). Kosten zijn €55,-€ p.p. all-in. Reserveren gewenst.

27 maart Voorjaars Wijnproeverij

Het is weer zover. In samenwerking met de wijn-mannen van BasBaan organiseren we een voorjaars wijnproeverij op woensdag 27 maart. We serveren 5 gangen en begeleiden deze met mooie wijnen. De perfecte ingrediënten die deze avond compleet maken. Zin in een culinaire avond? Geef je dan nu op. Kosten per persoon zijn €60,-€ (incl water).

Op 4 april presenteren wij
onze nieuwe wijnkaart

Het voorjaar zit er al een beetje in en de zomer staat voor de deur, dus tijd voor een nieuwe wijnkaart. Met het team van DOK & wijngek Daan Gillisen hebben we weer een zeer bijzondere wijnkaart samengesteld. Zowel in het restaurant als in de wijnbar zijn de nieuwe wijnen te proeven. In deze week serveren we alle wijnen (ook de kaartwijnen) per glas. Dat is lekker zeg!